Referenties

Alles Robuust is een initiatief van Rooijackers Picknicktafels.
Rooijackers uit Gemert (NB) staat al jaren garant voor de hoogste kwaliteit robuuste tuinmeubelen. Velen anderen gingen u al voor, hieronder vindt u enkele referenties:

De tafels werden volgens afspraak keurig afgeleverd. We hebben gekozen voor Douglas-hout. Het zijn prachtige en stevige tafels.
Ramon Basisschool Prins Bernhard Tilburg

Het terrasmeubilair  is vlot geleverd. Na adequaat persoonlijk contact kunnen wij straks onbezorgd genieten van de tafel! Wellicht dat er meerdere bestellingen volgen en dat is niet voor niks!
Machinehandel Lekkerkerker B.V. Lopik

Wij bestellen bij Rooijackers Picknicktafels 6 statafels en binnen een paar dagen zijn ze keurig afgeleverd; snelle service en goede kwaliteit! Top!
Lammert de Vries Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Wij zijn erg blij met onze nieuwe picknicktafel met hoekbank en 2 losse banken. Zit fantastisch. Mooi robuust hout. Vlotte en nette levering. Heel erg mooi. Dank je Wiljan!
Linda Bax

Wij zijn zeker tevreden over de meubels. Erg snel geleverd (dezelfde dag nog) en worden goed gebruikt! Bedankt voor de service.
Lianne Coeleveld www.promese.eu

We zijn erg tevreden met onze picknicktafel, al veel plezier van gehad. Ik kon hem zelfs op een zondagochtend komen halen!!! Kortom alles prima!!!
Peter